شورای مرکزی 4109 روز پیش
بازدید 99 ۹ دیدگاه

حاج حسن قاسمی

برای آنانکه به نیکویی زیستند، مرگ را نقطه پایانی نیست.

با نهایت تأثر و تأسف بدینوسیله درگذشت مرحوم آقای حاج حسن قاسمی را به اطلاع کلیه دوستان و همشهریان می رسانیم .

 

از طرف رسانه حیتا درگذشت آن مرحوم را به خانواده ایشان  تسلیت عرض نموده ، از درگاه ایزد متعال برای آن مرحوم رحمت و مغفرت و برای خانواده های داغدار صبر و اجر جزیل آرزومندیم.

نظرات کاربران

با نظرات خود، ما را در ادامه مسیر راهنما باشید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. http://www.smstak.com/wp-content/uploads/2010/08/L_d5be8a29-f36f-450e-b828-17c62aeac310_925-300×209.jpg
    انا لله و انا الیه راجعون
    «و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی،جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید» جناب آقای محمد قاسمی درگذشت پدر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت ، برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم

  2. پروین مدرسی گفت:

    من هم به نوبه خودم تسلیت عرض میکنم. هرچند که نمیشناختمشون….با طلب مغفرت برای این مرحوم

  3. علی نجفی گفت:

    ای داد وبیداد.من الان تازه خبرش رو اینجا خوندم.جا خوردم.خدا رحمت کنه حاج حسن رو.با قیمانده ی نسل مردای زحمت کش ده بود.
    جناب محمد آقای قاسمی من هم درگذشت پدر بزرگوا رتان را تسلیت عرض میکنم.غم بزرگیست.امیدوارم خداوند به شما و تمام باز ماندگان صبری به بزرگی غمی که بر شما وراد شده است عطا کند و برای آن مرحوم هم از درگاه خداوند طلب رحمت و مغفرت دارم.

  4. جناب محمد آقا و سایر فامیل مرحوم ، ما رو هم در غم خودتون شریک بدونید .
    ایشالا غم آخرتون باشه.

  5. نجمه عبداللهی گفت:

    منم خیلی متاثر شدم. مرد خیلی خوبی بود و اصلا فکر نمیکردم که از بین ما بروند. انشاا… خدا رحتمشان کند و به بازماندگانشان صبر عطا کند.

  6. جناب آقای محمد قاسمی
    درگذشت پدر گرامیتان را تسلیت می گویم روان ایشان شاد و قرین رحمت ایزدی باد. ما را هم در غم خود شریک بدانید.

  7. مرادي گفت:

    اینجانب نیز مصیبت وارده را به خانواده محترم قاسمی بویژه اقای محمد قاسمی تسلیت عرض نموده ، برای ان مرحوم رحمت و مغفرت از خداوند متعال خواستارم

  8. جگر گوشه گفت:

    من هم مصیبت وارده را به خانواده ایشان مخصوصا اقای محمد قاسمی تسلیت عرض مینمایم. واقعا ناباورانه است بنده شب ولادت اقا امام حسین روستا بودم و ایشان را بعد از نماز مغرب و عشادر مسجد امام زیارت نمودم بسیار سرحال و مثل گذشته ها صمیمی و صادق بود. بهر حال یادش گرامی و روحش قرین شادی.

  9. پریسا مدرسی گفت:

    من هم به نوبه خودم به خانواده آن مرحوم تسلیت میگم.امیدوارم غم آخرتون باشه