مهدی امیدوار 5063 روز پیش
بازدید 160 ۷ دیدگاه

غذا های رودمعجنی

سلام دوستان عزیز  شاید وقتش باشه غذا های رودمعجنی را هم به نمایش بگذاریم.

هدف من از این کار چیزی جز اشنایی مردم با غذا های ما نیست . امروز میخوام  طریقه ی درست کردن ابگوشت واشکنه را بنویسم دوستان علاقه مند می تونن در نظر خواهی اسم غذا یی را که دوست دارن بنویسن هر غذایی که بیشتر ذکر شده بود همونو می نویسم.

اشکنه=

مواد لازم برای ۶ نفر:
پیاز=۲ تا ۳ عدد
روغن=۱۰۰ گرم(۲/۱ لیوان سرخالی)
تخم مرغ=۳ تا ۴ عدد
شنبلیله خشک و نرم=یک قاشق سوپخوری
آرد=۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه(در صورت تمایل)=یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود. آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم در صورت مصرف زرچوبه آن را اضافه می نمائیم بعد ۳ تا ۴ لیوان آب داخل آن می ریزیم می گذاریم مایه چند جوش بزند. به اندازه کافی به آن نمک و فلفل می زنیم. تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و با کمی نمک مخلوط می کنیم و کم کم در مایه اشکنه می ریزیم مرتب بهم می زنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشود. بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف می کشیم.نوش جانتان!

ابگوشت=

مواد لازم

۵۰۰  گرم
گوشت با استخوان
و دنبه

ُسه عدد سیبزمینی کوچک
از هر کدام مقداری
رب گوجه  زرد چوبه و نمک
از هر کدام   ۱۰۰ گرم
نخود و لوبیا
دو عدد پیاز

روش تهیه

ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد
سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه رب  زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد
سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد
اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است
نکته :  چاشنی آبگوشت آبلیمو یا لیموی عمانی است و معمولا با ریحان یا سبزی معطر صرف می شود

برچسب‌ها:

نظرات کاربران

با نظرات خود، ما را در ادامه مسیر راهنما باشید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. رگزار گفت:

    دستت درد نکنه مهدی آقا. راستش را بگو خودت چند بار از ای غذاها خوردی؟ در ضمن اولا بهتر بو به جای واژه اشکنه از واژه نخروش استفاده میکردی ثانیا ای نخروشی کی توضیح دادی فقط آب و تخم مرغ دره . پس کو اصل کاریش . نخروش به قارمه خا نخروش نیه

  2. من الان از سلف اومدم و پای سیستم نشستم با دیدن تیتر “غذاهای رودمعجنی” واقعا دهنم برای نخروش که شخصا عاشقشم اب افتاد
    اصولا نخروش انواع زیادی داره:نخروش قاره،نخروش الوچه،نخروش بنه و….و باید اشاره میشد که کدوم “نخروش”مد نظره.البته شاید این همون نخروش”اوجیز”معروفه چون فقط آب داشت و تخم مرغ :YY: شاید هم چون الان یارانه ها هدفمند شده به خاطر صرفه جویی جناب مهدی “قارمه”رو به طور کلی از نخروش حذف کردن تا غذا به صرفه تر بشه که این کارش واقعا قابل تقدیره :OO: :OO:

  3. مهدی امیدوار گفت:

    @رگزار
    راستش را بخواهی علاقه ی خیلی زیادی به این غذا دارم امازیاد علاقه مند قارمش نیستم.اینم باید بگم که در بالایه اشتباه تایپی وجود داره که منظور من غذا های رودمعجنی حرف الف بوده به خاطر همین نمیتونستم از واژه ی نخروش استفاده کنم.

  4. مهدی اقا ای نخروش کی دستورشو دیی نخروش شهریه نه رودمعجنی
    بی بی مو چن دونه برنجو عدس و لواش و قورمه و الوجه و… میریزه
    ای نخروش نیه اشکنه هست

  5. علی نجفی علی نجفی گفت:

    جناب مهدی خان اخ المحمد ال ثانی.به حرفای منتقدین گوش نکن.کارتو بکن.اشکینه ات خیلینم خوب بود.والا ماکه توی عمرمون قارمه توی اشکینه ندیدم.خسته نباشی

  6. انصافا راست ورمگن ما تو این چن سال اخیر که گوشت کیلویی خداتومن رفته اشکینه رو همی شکلی خوردیم شماره نمدنوم!
    ضمنا سعی کن در توضیحاتت از اصطلاحات شیرین رودمعجنی بیشتر استفاده کنی مطمئنا جذابتر خواهد شد. روتر نبینم.

  7. سلام بر مهدی اخ المحمد آل قانی ولیعهد حیتا . شنیدم به خاطر این ویروسی که به جون اعراب افتاده و همه رو به خار خار انداخته شما اعلام اعتراض و شورش عمومی در حیتا کردی . یه خبرهای ضد و نقیضی هم از فرار کردن محمد به گوش میرسه اما فک نکنم صحت داشته باشه. بنده به عنوان عضو شورای مرکزی اخوان الرودمعجنی اعلام میکنم الیوم طرفداری از ولیعهد به ای نحو کان واجب و عدم شرکت در شورش در حکم محاربه با حیتاست.
    مطلبت خوب بود . پیشنهاد میکنم یا چاشنی طنز قاطی اش کنی یا چاشنی لهجه رو .
    :SS: