عکس عروسی (۴)
در ادامه عکس های منتشره از نگاتیو مکشوفه دو عکس زیر تقدیم میگردد :
عکس اول ) مقابل منزل محمد علی عظیمی
اسامی برخی که در تصویر مشهودند : آقایان عباس فتوحی ، عباس با خدا ، عباس بهادری ، اسماعیل امیری ، کارگر، محمد حاتمی ، شهید محمد حسامی ، علی اکبری ، حسین عبدالهی ، محمد آهنی
عکس دوم )در حیاط خانه داماد
در عکس مرحوم علی استاد ( پدر شهید ) ، محمد استاد ( برادر شهید ) ، احمد علی پور و کربلایی حسین باخدای رزگی مشهودند .
توی عکس اول من از اسمایی که نوشتی فقط علی اکبری رو شناختم و ابوی گرامیت رو .قیافه ها اینقدر جوونه که حقیقتا شناختنشون مشکله.نکته ی جالب اینه که بیشتر بچه ها کت و شلوار تنشونه چیزی که در زمان ما تقریبا به ندرت اتفاق می ا فتاد.شاید قدیما کت و شلوار ارزون بوده!!!!تیپها و نوع پوشش ها هم الحق و الانصاف برای حدود ۳۰ سال پیش بدک نیست حتی میشه گفت مد روزه.مثلا یه نگاه به ارایش موهای جوانها،شلوارهای پاچه گشاد،یقه های بزرگ که روی کت قرار میگیره(مثلا به تصویر داماد در عکس دوم که با کت و شلوار شکلاتی روی پشت بام ایستاده نگاه کنید) نشون میده که توی ده هم اون زمان با مد روز کار میکردن.
خدا قووت هووووو
:Y: :gol:
عکس جالبی بود :YY: .من حدود ۳،۴ نفر رو شناختم همه به قول آقای نجفی خیلی مرتب وترتمیز بودن :gol: :gol: :gol: .
بسیار جالب بود. عکسها خیلی قدیمی است . بنظرم مربوط به ۳۵ تا ۴۰ سال قبل است. شناخت افراد بسیار مشکل است . من فقط اسماعیل امیری رو همون اول شناختم و هرچی زوم کردم این شخصیتهایی که گفتین را نتونستم پیداکنم .
تیپ و قیافه ها نیز برای من خیلی جالب بود .
خداقوت جناب منصف هووووو . همچنان منتظر ادامه کشفیات هستیم
دیدن عکسهای قدیمی همیشه جالبه .مثل بقیه دوستان تیپ و قیافه ها برای من هم خیلی جالب بود.
من فقط حسین عبداللهی را شناختم :VV: :soot:
خسته نباشی جناب منصف. :gol:
از همه حضرات جهت نظرات و عنایات سپاس
در عکس اول سمت چپ پایین شهید احمد آرام هم به صورت نصفه و نیمه هست
ولی عجب عکسیه، پدران امروز رودمعجن همه با کت و شلوار در یک قاب، از همه طیفی هم در میونشون هست.
در عکس دومی هم حاج علی استاد خیلی برام جالب بود شما این تصویر رو با تصویری که چند وقت قبل در حیتا داشتیم مقایسه کنید.
من کلی دنبال نگاتیوهای قدیمی گشتم این ور و اون ور ولی چیزی یافت می نشد. :R:
خدا قوت عمووووووووو
متشکر و ممنون جناب منصف,از این عکسا بازم برامون بذارین :gol: