افرا بهشتی 4420 روز پیش
بازدید 91 ۱۴ دیدگاه

نیایش

خدایا

ترا می خوانم که شنواترینی بر زمزمه های دلتنگی ام و بیناترینی بر لحظه لحظه های لحظات زندگیم.

ترا که آرامش بخش روح خسته و پر تلاطم منی و اجابت کننده خواسته های نهانی و آشکارم

داشتن چون تویی عین قدرت و ثروت است و نداشتنت نهایت نداری و ذلّت

مولای من

 مست و خمار حوادث  ساده ی حیاتم، گمشده در دریای بیوفایی و فراموشی و رخوت، نجاتم ده از این امواج سستی آور، نیازم تویی، بی تو خواهم مرد و مرگ ناشی از بی خدایی فاجعه ایست بس عظیم. می خواهم به عشق تو بمیرم نه به قهرتو ، کنارم باش ای منتهای نیکی تا با یاریت عظیم ترین گرداب های هستی را درنوردم و به نهایت نیک فرجامی رسم.

 

نظرات کاربران

با نظرات خود، ما را در ادامه مسیر راهنما باشید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. جگرگوشه گفت:

    جالب بود و تصویر نیز جالب تر مثه راهی به خلوت خدا در ملکوت. یا حق

  2. گفت:

    سلام افرا جان باز هم مثل همیشه عالی بود تصویر هم جالب و رویایی خسته نباشی :gol:

  3. پونه گفت:

    :gol: سلام و خسته نباشید!بشر تو این وانفسای دود و ارتباطات و ماشین چند وقت یه بار به فکر اینکه:از کجا اومده؟در کجا هست؟و به کجا میرود؟میفته!نظر من اینه که خدایی که بشر و نوع آدمی الان داره باهاش ارتباط برقرار میکنه با ارزش تر از خدای قدیمی تر هاست!تصویری که گذاشتی فوق العاده فکر عروج رو تو مخیله انسان میندازه :gol:

  4. اگر تنهاترین تنها شوم باز خدا هست
    او جانشین همه نداشتنهاست
    نفرین ها و آفرین ها بی ثمر است
    اگر تمامی خلق گرگهای هار شوند
    و از آسمان هول و کینه بر سرم بارد
    تو مهربان جاودان آسیب نا پذیر من هستی
    ای پناهگاه ابدی
    تو می توانی جانشین همه بی پناهی ها شوی (شریعتی)
    واقعازیبابود

  5. از تمام دوستان به خاطر نظرات صمیمانه اشان سپاسگزارم :gol:

  6. زمستان گفت:

    عالی بود مخصوصا این جمله« و نداشتنت نهایت نداری و ذلت».کوتاه بود و به شدت تاثیر گذار. وعکس خیلی جالب هم گذاشتین پله هایی از زمین به سمت اسمان تزین شده با پیچکهای رنگی.ادم یاد عنوان کتاب زرین کوب میافته «پله پله تا ملاقات خدا»…
    خدا قووت خانم بهشتی

  7. نیایش زیبا و مختصری بود، بر همون اصل همیشگی تاکید میکرد، که آنکه خدا را دارد چه ندارد، و آنکه خدا را ندارد چه دارد!
    متاسفانه متون نیایش با زبان فارسی کمتر در بین مردم جا افتاده، در حالیکه بسیاری از این دعاهایی که با زبان عربی مردم میخونن و خیلی از مواقع هم معنی و مفهومش رو دقیق نمیدونن شاید از لحاظ مفهمومی و زیبایی حسی و عرفانی که در اون نهفته اس در درجه پایینتری باشند. اما چیزی که جا افتاده اینه که هر جمله ای که صرفا عربی باشه لاجرم مدح و ستایش خداست و بر زبان آوردنش فلان قدر ثواب داره.

    ما از این متون نیایشی در زبان فارسی کم نداریم، امیدوارم بیشتر بتونیم از اونها استفاده کنیم. به نظر من ارتباط برقرار کردن با خدا نیاز به زبان خاصی نداره ، چه بهتر که معنی چیزی رو که میخونیم کامل حس کنیم.
    البته امیدوارم سوء برداشت نشه برای دوستان.بعضی از عبادتهایی که در اسلام آمده صرفا باید عربی باشه و جنبه وحدت در اون پررنگ تره.
    در بحث وحدت مسلمانها حرف زیاد دارم که اینجا جاش نیست، ما اصول وحدتی رو زیرپا گذاشتیم اما بر فروعش پافشاری داریم، مشکل هدفهاست.
    فکر کنم خیلی از موضوع پرت شدیم.تمام.

  8. زمستان :عالی بود مخصوصا این جمله« و نداشتنت نهایت نداری و ذلت».کوتاه بود و به شدت تاثیر گذار. وعکس خیلی جالب هم گذاشتین پله هایی از زمین به سمت اسمان تزین شده با پیچکهای رنگی.ادم یاد عنوان کتاب زرین کوب میافته «پله پله تا ملاقات خدا»…خدا قووت خانم بهشتی

    سلام جناب زمستان
    سپاس از اظهار لطفتون، خوشحالم که این مطلب مورد توجهتون قرار گرفت :gol:

  9. @محمد امیدوار
    بله جناب امیدوار با نظرتون کاملا موافقم، در بین مردم(البته بیشتر نسل گذشته) نیایشها به زبان عربی و صرفا به خاطر فلان قدر ثواب آن خوانده میشود بی آنکه توجهی به معنا و مفهوم آن شود و موجب تحکیم رابطه آفریدگار و بنده اش شده و برایش آرامشی عمیق و پایدار به همراه داشته باشد، البته به گمانم خوشبختانه نسل کنونی بیش از گذشتگان به مفاهیم ادعیه و نیایشهای عربی توجه دارند. من خودم شخصازمانیکه به زبان خودم با خداوند ارتباط برقرار میکنم به آرامشی عمیق تر دست می یابم آرامشی که شاید با خواندن فلان دعا که به قول شما ممکن است بار عرفانی چندانی نداشته باشد نصیبم نشده باشد.

  10. مست و خمار حوادث ساده ی حیاتم،
    ,واقعا هم مست و خمار وقایع ساده حیاتم.اگه به همبن یک جمله دقت کنیم هزاران هزار نکته نهفته دارد.
    در خصوص زبان عربی و متون این نکته رو بگم که موافقم که برخی اوقات حس انسان طوری هست که دوست داره با زبان مادری دعا کنه و این بی نهایت قشنگه اما نباید این موضوع باموارددیگه خلط بشه.
    قرآن و برخی دعاها باید به زبان عربی خونده بشه تا زیبایی هاشون دیده بشه.اینکه ما زبان قرآن یعنی همون عربی رو خوب بلئ نیستیم بنطر یک نقص میاد.
    دیوان حافط رو در نظر بگیرید . اصل زیبایی اش خوندن اون به زبان فارسی است و اون انگلیسی زبان برای فهمیدن متن و زیبایی بخشی از عمرش رو به یاد گیری زبان فارسی صرف میکنه.حالا شما هرچقدر تلاش کنید از متون ترجمه شده حافط بهره ببرید آب در هاون کوبیدنه و بهره اصلی رو نمیبرید.
    تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

  11. سلام بر جناب منصف
    سوء تفاهم نشه، منظور بنده تمام ادعیه عربی نبود، مطمئنا متون خاص و برجسته ای مث قرآن، دعای کمیل، صحیفه سجادیه و … جایگاهشون جداس. خوندن اونها همراه با درک مفاهیمشون بسیار ارزشمندتر و مفیدتره و هیچ جایگزینی هم نخواهند داشت، منظور بنده برخی ادعیه عربیه که بار عرفانی کمتری دارن و خوندن اونها صرفا واسه ثوابش اونقدرها تاثیرگذار نخواهد بود. :gol:

  12. ناشناس گفت:

    :OG: :OO: :GG: :BB: :N: :ZZ: :O: :SS: :H: :soot: :MM: :U: :W: :BB: :GG: :OP: :YY: :TT: :VV: :Y:

  13. ناشناس گفت:

    :TT: :VV: :YY: :OG: :OO: :GG: :Y:

  14. کامران وصالی گفت:

    باسلام یه زمانی مثل الآن مردم فرهنگ نداشتن بخاطر همین بانیایش به زبان عربی هرچندبرای ثوابش خدارا دعا میکردند اما حالا میدانندکه هرکسی بازبان دلش میتونه با خداارتباط برقرار کنه مهم این است که بداند وجود والایی اورا آفریده است وبدون او هیچ است .
    مادر من سواد نداشت اما وقتی سرنماز دعا میکرد از ته دل خودش با زبان خودش با خدا صحبت میکرد وبهتر ازاین بود که به عربی بگوید ولی نداند چه میگوبد.
    درهرصورت این حقیقت امراست که برای رسیدن به خدای متعال هزاران راه است یکی ازاین راهها صحبت کردن از دل است از جان است .